بایسته های مدیریت فرهنگی از نگاه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

آیت الله هاشمی رفسنجانی از جایگاه عقل و اخلاق در نظام مدیریتی گفت و بر اهمیت تعریف فرهنگ اسلام در سالی که به نام فرهنگ معرفی شده تأکید کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که عقل پیامبر باطن است، گفت: عقلانی کردن مدیریت جامعه مهم ترین اقدام امروز است.

آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» روز سه شنبه در جمع فرهیختگان، نخبگان و اصحاب فرهنگ و رسانه در کتابخانه ملی افزود: برخی تصور می کنند که عمل کردن به یک روایت حجت است اما باید توجه داشت که عقل سرمنشا همه آنها است و ما نباید از آن غفلت کنیم.

وی به آزاداندیشی در چارچوب مبانی اسلامی تاکید کرد و گفت: اگر مکارم اخلاقی در جامعه شکل گیرد، جامعه موعود الهی و مدینه فاضله پدید می آید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به نام گذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: اگر بنا است واقعا اقدام فرهنگی برای این نامگذاری داشته باشیم باید فرهنگ اسلامی را تعریف کنیم.

هاشمی رفسنجانی با طرح این سوال که چه کسی منکر قبح تهمت است، ادامه داد: این موارد جامعه را به فساد می کشاند، سوء ظن اکنون همانند خوره جامعه را می خورد و این موارد مولفه های یک فرهنگ اسلامی نیست.

وی افزود: می دانم رهبر معظم انقلاب راضی نیستند که در سال فرهنگ و اقتصاد عده ای پیدا شوند که کسی که خوب می خواند را فراری دهند یا نگذارند خانمی از خانه بیرون بیاید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: این تصورات منفی است و در اصل دین اسلام هم چنین مواردی مطرح نشده است.

هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: در زمان پیامبر اکرم (ص) هم تجسس از بدترین رویه های ضد اخلاقی بود و ما حق نداریم در زندگی خصوصی، عقاید و اسرار مردم تجسس و افشا کنیم.

وی ادامه داد: بزرگ ترین گناه را به اسم امنیت مرتکب می شویم، این موارد همه ضد اخلاق است. آیا غیبت کردن آسان است که هرجا می رسند، مردم را بدنام کنند.

 
آیت الله هاشمی رفسنجانی از جایگاه عقل و اخلاق در نظام مدیریتی گفت و بر اهمیت تعریف فرهنگ اسلام در سالی که به نام فرهنگ معرفی شده تأکید کرد.

مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.