معنویت در بین امریکایی‌ها

از هر ۱۰ بزرگسال امریکایی، ۷ نفر خود را باورمند به امور معنوی توصیف می کنند. این در حالی است که ۲۲ درصد از این جمع به مذهب خاصی معتقد نیستند.

در دهه‌های اخیر، امریکایی‌ها کمتر خود را باورمند به مذهب رسمی خاصی می‌دانند. با این حال، نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات پیو نشان می‌دهد که اعتقاد به ارواح یا قلمرو معنوی فراتر از این جهان، حتی در میان کسانی که خود را مذهبی نمی‌دانند، گسترده است.

نظرسنجی پیو نشان می‌دهد:

۱. ۸۳ درصد از کل بزرگسالان در آمریکا معتقدند که مردم علاوه بر بدن فیزیکی، روح دارند.

۲. ۸۱ درصد می‌گویند امری معنوی فراتر از جهان طبیعی وجود دارد، حتی اگر ما نتوانیم آن را ببینیم.

۳. ۷۴ درصد معتقدند برخی چیزها وجود دارد که علم نمی‌تواند آنها را توضیح دهد.

۴. ۴۵ درصد می‌گویند که احساس ارتباط ناگهانی با چیزی فراتر از این دنیا داشته‌اند.

۵. ۳۴ درصد می‌گویند که احساسی قوی داشته‌اند که فردی که درگذشته از آن سوی دنیا با آنها ارتباط برقرار کرده‌است.

۶. ۳۰ درصد می‌گویند که شخصاً با یک روح یا نیروی معنوی نامرئی مواجه شده‌اند.

 

بر اساس این داده‌ها ۷۰ درصد امریکایی‌ها خورد را افرادی باورمند به امور معنوی توصیف می‌کنند. با این حال، از آنجایی که این اولین باری است که مرکز تحقیقاتی پیو بسیاری از این پرسش‌ها را در مورد باورها، اعمال و تجربیاتی که ممکن است معنوی تلقی شوند از امریکایی‌ها پرسیده‌است، بر اساس این داده‌‌ها نمی‌توان درباره میزان افزایش یا کاهش معنویت‌گرایی در بین امریکایی‌ها نظر داد.

تحقیقات پیشین این مرکز بیشتر بر اعتقاد دینی متمرکز بوده است. این بررسی‌ها کاهش در باورها و اعمال مذهبی سنتی را بین امریکایی‌ها نشان داده‌است که شامل کاهش تعداد بزرگسالان امریکایی است که می‌گویند با اطمینان کامل به خدا ایمان دارند، به طور منظم در مراسم مذهبی شرکت می‌کنند، روزانه عبادت می‌کنند و دین را در زندگی خود بسیار مهم می‌دانند.

برخی از مقالات خبری پیش‌بینی کرده‌اند که جوانان امریکایی ممکن است از اعتقاد به مذاهب رسمی دور‌تر شوند و آن را با ترکیبی از عناصر معنوی برگرفته از منابع متعدد، از جمله ادیان آسیایی و سنت‌های بومی آمریکا و همچنین باور به اموری چون کارت‌های تاروت و مانند آن جایگزین کنند. پوشش رسانه‌ای نیز معمولا بر افرادی متمرکز شده‌است که خود را باورمند به امور “معنوی اما نه مذهبی” توصیف می کنند.

در حالی که بررسی‌های مرکز تحقیقات پیو از سال ۲۰۰۷ نشان می‌دهد درصد امریکایی‌هایی که خود را مسیحی می‌دانند کاهش یافته‌است. با وجوداین، شواهد مبنی بر جایگزینی «مذهب» با «معنویت» بسیار ضعیف‌ به نظر می‌رسد، چراکه تعریف و تفکیک این مفاهیم دشوار است.

 

منبع: مرکز تحقیقاتی پیو

منبع مرکز تحقیقاتی پیو
مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.