رئیس جدید صداوسیما برای استفاده ابزاری از لباس روحانیت چارهاندیشی کند
متأسفانه امروز شاهد استفاده نادرست از لباس مقدس روحانیت در برخی از فیلمها و سریالها هستیم که گاهی به حال طنز نیز در میآید که زیبنده این لباس نیست.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن نبوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» به نقش صداوسیما از اول انقلاب تا به امروز پرداخت و گفت: این نهاد تاکنون از سیر صعودی مناسبی برخوردار بوده و در زمان آقای مهندس ضرغامی با وجود مشکلات، فعالیتهای مناسبی صورت پذیرفته و برنامههای خوبی به مرحله تولید و پخش رسیده است.
وی ادامه داد: با حضور آقای مهندس سرافراز در منصب ریاست صداوسیما بسیار امیدواریم که با ویژگیهای ارزشی که در ایشان وجود دارد، گامهای قوی و محکمتری برداشته شود.
انتظارات حوزههای علمیه از رئیس جدید صدا و سیما
معاون تبلیغ حوزههای علمیه در ادامه به انتظارات حوزههای علمیه از رئیس جدید صدا و سیما اشاره کرد و بیان داشت: نخستین نکتهای که در این موضوع باید به آن پرداخت، این است که باید موضوعات معارفی را از نگاه شخصی به نگاه گروهی تبدیل کرد و نظارت و کنترل مناسبتری بر روی آن داشت.
این کارشناس حوزوی اظهار داشت: امروزه متأسفانه در برخی از برنامههای زنده مطالبی عنوان میشود که از پختگی کافی برخوردار نیست و موجی را ایجاد میکند که نمیتوان آن را کنترل کرد و جواب معکوس میدهد.
حجتالاسلام و المسلمین نبوی افزود: همانطوری که در مباحث سلامت گروههای مختلفی نظر میدهند تا به یک جمعبندی برای طرح یک موضوع برسند، در موضوعات معارفی نیز باید شورایی تشکیل شود تا بتوان مطالبی جامع و مفید از صدا و سیما به جامعه عرضه کرد.
ضرورتی برای پخش زنده برنامه معارفی وجود ندارد!
وی با بیان این مطلب که ضرورتی برای اجرای برنامه معارفی زنده وجود ندارد، ابراز داشت: برای جامعه تفاوتی ندارد که این نوع برنامهها پخش زنده باشد یا غیر زنده؛ چراکه همانند یک مسابقه فوتبال نیست که پخش زنده آن اهمیت داشته باشد؛ پس باید این نوع برنامهها از قبل ضبط شده و با نظارت کامل به روی آنتن برود.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه با تأکید بر نظارت بیشتر بر روی گویندگان و مجریهای صدا و سیما، خاطرنشان ساخت: باید مطالب با پختگی بیشتری از سوی مجریان تلویزیونی ارائه گردد تا بتوان برنامههای معارفی صدا و سیما را ارتقاء و رشد داد.
پخش اشعار صوفیانه از صدا و سیما!
این استاد حوزه با بیان این مطلب که گاهی شاهد پخش اشعار صوفیانه از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هستیم، تصریح کرد: کنترل بر روی برنامههای هنری صدا و سیما از دیگر مواردی است که باید به آن توجه بیشتری داشت؛ چراکه گاهی برخی اشعار از این برنامهها پخش میشود که صوفیانه بوده و خود مجری و کارگردان آن نیز متوجه این موضوع نیست.
حجتالاسلام والمسلمین نبوی توجه به بستر تخصصی در فیلمها و سریالهای معارفی را یک ضرورت دانست و گفت: در این نوع سریالها باید با حوزه به عنوان مرجع مباحث معارفی مشورت شود تا فیلمهایی غنی و بدون اشکال ساخته و به مردم ارائه شود.
وی ادامه داد: مقصود از حوزه، رجوع به یک روحانی برای ساخت یک فیلم نیست؛ بلکه باید با مرجع آن که سازمان حوزه است، ارتباط برقرار کرد.
با استفاده ابزاری از لباس روحانیت، مقابله شود!
معاون تبلیغ حوزههای علمیه با انتقاد از استفاده ابزاری از لباس روحانیت در سریالها و فیلمهای سینمایی، اظهار داشت: متأسفانه امروز شاهد استفاده نادرست از لباس مقدس روحانیت در برخی از فیلمها و سریالها هستیم که گاهی به حال طنز نیز در میآید که زیبنده این لباس نیست.
وی افزود: تأسف بیشتر این است که گاهی برخی از بازیگرانی که در اشکال و چهرههای گوناگون در سریالها دیده میشوند، به عنوان بازیگر نقش روحانی معرفی شده و با این لباس به ایفای نقش میپردازند که کاملا غلط است.
معاون تبلیغ حوزه ابراز داشت: گاهی نیز برخی از فیلمها از مضمون غلطی برخوردار هستند که لباس روحانیت در آن استفاده شده و موجب بروز برخی از مشکلات میشود.
این کارشناس حوزوی خاطرنشان ساخت: انتظار ما از رئیس جدید صدا و سیما این است که ساماندهی خوبی در این موضوعات صورت بپذیرد تا شاهد چنین معضلاتی نباشیم.
برگزاری چندین دوره کارشناسی ارشد هنر و رسانه در حوزه
حجتالاسلام والمسلمین نبوی تصریح کرد: امروز یکی از بخشهای مدیریت حوزههای علمیه، اداره کل رسانه است که با برخی از کارگردانان تعاملات خوبی را برقرار کرده و با صدا و سیما نیز میتواند همکاریهای مناسبی داشته باشد.
وی در پایان گفت: چندین دوره کارشناسی ارشد هنر و رسانه در حوزههای علمیه برگزار شده و متخصصان خوبی از دل این دورهها به دست آوردهایم که صدا و سیما میتواند از آنان استفاده نماید.متأسفانه امروز شاهد استفاده نادرست از لباس مقدس روحانیت در برخی از فیلمها و سریالها هستیم که گاهی به حال طنز نیز در میآید که زیبنده این لباس نیست.معاون تبلیغ حوزههای علمیه: