راهبه‌های کونگ‌فو با اجرای هنرهای رزمی بازگشایی صومعه دروک آمیتابا را جشن گرفتند

راهبه‌های صومعه دروک آمیتابا در نپال، پس از پنج سال تعطیلی به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹، بازگشایی این مؤسسه را با نمایش هنرهای رزمی کونگ‌فو جشن گرفتند. حدود دوازده راهبه با حرکات رزمی، لگدهای بلند و اجرای تکنیک‌هایی با شمشیر، مهارت‌های خود را به نمایش گذاشتند و صدها نفر از بازدیدکنندگان را تحت تأثیر قرار دادند.

این گروه راهبه‌ها، که بین ۱۷ تا ۳۰ سال سن دارند، به دودمان دروکپا تعلق دارند؛ سلسله‌ای ۱۰۰۰ ساله که در میان نظام‌های بودایی تبت، جایگاه برابری برای زنان و مردان قائل است.

این ویژگی، در تضاد با سنت‌های مرسوم رهبانی است که از راهبه‌ها بیشتر انتظار کارهای خانگی همچون آشپزی و نظافت دارند و معمولاً آنان را از تمرین هنرهای رزمی محروم می‌کنند.

عالیجناب گیالوانگ دروکپا، یکی از برجسته‌ترین رهبران بودایی تبت و بنیان‌گذار این صومعه، در سال ۲۰۰۹ تصمیم گرفت که آموزش کونگ‌فو را برای راهبه‌ها آغاز کند.

او معتقد است که این هنر رزمی علاوه بر بهبود سلامت جسمانی، به تقویت رفاه معنوی و توانمندی راهبه‌ها کمک می‌کند.

صومعه اکنون ۳۰۰ عضو دارد که در بازه سنی ۶ تا ۵۴ سال هستند.

جیگمه جانگچوب چوسدون، راهبه‌ای ۲۳ ساله از لاداخ هند، در این‌باره گفت:

“ما کونگ‌فو کار می‌کنیم تا از نظر ذهنی و جسمی آماده باشیم. هدف ما ارتقای توانمندی زنان و برابری جنسیتی است.”

راهبه‌ها که از کشورهای مختلف مانند بوتان، هند و نپال به این صومعه آمده‌اند، در کونگ‌فو، هنری که برای دفاع شخصی و تقویت قدرت طراحی شده، مهارت پیدا کرده‌اند.

جیگمه یانگچن گامو، ۲۴ ساله از رامچهاپ نپال، اظهار داشت:

“کونگ‌فو به من اعتمادبه‌نفس داده است و آرزو دارم به دختران جوان کمک کنم تا قدرت درونی خود را پیدا کنند.”

وب‌سایت صومعه نیز بر اهمیت برابری جنسیتی، تقویت قدرت جسمانی و احترام به همه موجودات تأکید کرده و این اصول را بازگشتی به “ریشه‌های واقعی معنویت” می‌داند.

به نقل از گاردین

مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.