“اسلام گرایی در غرب” بازاری شد «اسلامگرایی در غرب پس از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱» منتشر شد
کتاب «اسلامگرایی در غرب پس از 11 سپتامبر 2001» که به تحلیل فعالیتهای دینی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان پس از حادثه 11 سپتامبر، در پنج کشور ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و روسیه پرداخته است، وارد بازار نشر شد.
به گزارش ایبنا، کتاب «اسلامگرایی در غرب پس از 11 سپتامبر 2001» نوشته داوود کیانی که به بررسی واکنش مسلمانان و نهادهای اسلامی مقیم در غرب به فشارها و تبعیضهای اجتماعی پس از حادثه 11 سپتامبر 2001 پرداخته است، توسط انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شد.
بنا بر این گزارش، هدف اصلی این کتاب پاسخ به این پرسش است که شکلگیری مجموعه نگرشها و روندهای تقابلگرایانه به اسلام پس از 11 سپتامبر 2001، چه تأثیری بر بافت هویتی و فعالیتهای اجتماعی گروهها و سازمانهای اسلامی در آن جوامع گذاشته است؟
با اینکه امروزه مسلمانان در زمره اقلیتهای عمده در تمامی کشورهای غربی به شمار میروند، اما در این تحقیق به مطالعه حضور و تحلیل فعالیتهای دینی، سیاسی و اجتماعی آنان در پنج کشور ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و روسیه اکتفا شده و این کشورها که در مقایسه با سایر کشورهای غربی بیشترین جمعیت مسلمان را میزبانی میکنند، برای میدان مطالعه این پژوهش در نظر گرفته شدهاند و به هر کدام در یک فصل مجزا پرداخته شده است.
نویسنده برای پرهیز از پراکندهگویی و رعایت اصل انسجام در جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها، تلاش کرده است تا در قالب سه شاخص، روند اسلامگرایی و هویتیابی مسلمانان در غرب را مورد ارزیابی قرار دهد؛ یکی گرایش مسلمانان ساکن غرب به مشارکت اجتماعی به منظور حفظ هویت دینی، دیگری گرایش مسلمانان به اسلام به عنوان یک جنبش سیاسی ـ اجتماعی و شاخص سوم گرایش مسیحیان و پیروان سایر ادیان در غرب به اسلام.
وی معتقد است که بر اساس مشاهدات به دست آمده در این پژوهش، در یک تقسیمبندی کلی میتوان پنج کشور مورد مطالعه این تحقیق را در ارتباط با نحوه سیاستگذاری و مواجههشان با اقلیتهای مسلمان در آن جوامع به دو دسته تقسیم کرد؛ در یک دسته میتوان کشورهای امریکا، انگلیس و روسیه را قرار داد که رسماً و عملاًً نوعی سیاست کثرتگرایانه را در قبال اقلیتهای مسلمان اتخاذ کردهاند و باید متذکر شد که کثرتگرایی در اینجا به معنای پذیرش حقوق برابر برای مسلمانان همانند دیگر اقلیتهای دینی نیست، بلکه منظور انعطاف بیشتر دولت و جامعه مدنی در این کشورها در قبال حقوق اجتماعی مسلمانان در مقایسه با شدت بیشتر تبعیضهای کشورهای آلمان و فرانسه در این رابطه است.
نویسنده بر آن است که اگرچه کشورهای دسته اول همچنان به اسلام و مسلمانان به عنوان یک «مسئله» در جوامع خود مینگرند، اما آنان با تساهل و مدارای بیشتری نسبت به اقلیتهای مسلمان ساکن در کشورهای خود برخورد کرده و سعی میکنند تا محدودیتهای کمتری برای فعالیتهای عبادی و مدنی این اقلیتها وضع کنند. وی در راستای تبیین این نتیجه به این نکته جالب توجه نیز اشاره میکند که شدت محدودیتها در آمریکا پس از 11 سپتامبر نسبت به مسلمانان، کمتر از فشارهای اجتماعی و محیطی در جوامع اروپای غربی در خصوص این اقلیتها بوده است.
به بیان نویسنده اما در کشورهای دسته دوم که مشخصاً شامل آلمان و فرانسه است، مسلمانان با محدودیتهای اجتماعی شدیدتری مواجه هستند. بر اساس گفتمان عمومی حاکم بر این جوامع، اسلام با ارزشهای آنان سازگار نیست و لذا آن گروه از مسلمانانی که میخواهند در جوامع یاد شده، ادغام شوند، باید دست از عقاید و ارزشهای دینی خود بردارند. به دنبال 11 سپتامبر، گفتمان ضداسلامی شکل رادیکالتری به خود گرفته؛ چه آنکه از نظر بسیاری، مسلمان بودن مترادف با افراطی بودن و حتی تروریست بودن است. بنابراین برخلاف دسته کشورهای پیشین که از ادغام، برداشت کثرتگرایانه داشتند، این دو کشور به ادغام به عنوان یک سیاست همسانساز مینگرند.
نویسنده کتاب در بیان یکی از علل این امر به این نکته اشاره میکند که معمولاً در جوامعی که فاقد تجربه لازم همزیستی با هویتها، قومیتها و فرهنگهای متفاوت هستند، رفتاری که با مهاجرین صورت میگیرد، ناشی از نگرشی بیگانهوار به آنها است. چه آنکه آنها به لحاظ فرهنگی، «دیگری» محسوب میشوند. در این جوامع، بیگانه نیز در مظان اتهام و دشمنی بالقوه است؛ دشمنی که تمامیت و یگانگی ملی و فرهنگی کشور میزبان را با تهدید مواجه میسازد. این دیدگاه باعث میشود که مهاجرین مسلمان حتی اگر به شهروندی نیز پذیرفته شوند، به دلیل بهرهمندی از هویتی متمایز، بخشی از آن جامعه محسوب نشوند.
یادآور میشود، کتاب «اسلامگرایی در غرب پس از 11 سپتامبر 2001 میلادی» نوشته داوود کیانی، در قطع رقعی، در 364 صفحه و با قیمت 100 هزار ریال توسط انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شده است.
کتاب «اسلامگرایی در غرب پس از 11 سپتامبر 2001» که به تحلیل فعالیتهای دینی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان پس از حادثه 11 سپتامبر، در پنج کشور ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و روسیه پرداخته است، وارد بازار نشر شد.
احساس حقارت و بندگی شیعه در برابر ارسطو!344- … و بنگر شیعه زادگانی چون فارابی و بوعلی و میرداماد و ملاصدرا و امثالهمرا که چه احساس حقارت و بندگی در قبال ارسطو بروز داده اند و لذا اسلام و تشیع خودرا به پابوسی او بردند تا دستی بر سرش بکشد و تکریمش کند و اسطقسی اش نماید!؟به خدا سوگند که خود این حقیر جوانی ام را در هویت بوعلی سینائی زیستم و طبابت کردمکه علی مرتضی نجاتم بخشید. نقد من به اینان نقدم به خودم می باشد. نقد من به ملاصدراهم عین خود-انتقادی من است و نقد من به مطهری و شریعتی و …! خود عمری شاگردیاین بزرگان را کرده ام و به همه آنها مدیونم. و نقد من به آنان بخشی از تشکر من است ازآنان و ادای دین. بدان!————————————— غرب پرستی منافقانه و پنهان329- هیچ عیبی ندارد که اقوام بشری از تجربیات و افکار یکدیگر بهره گیرند. خود خداهم در کتابش توصیه به این امر نموده و آن را نشانه هدایت می خواند. ولی نفاق در اینبهره گیری و عدم صداقت و احساس حقارت فجایع عظیمی به بار آورده است. به خدا سوگندشعار « باید از سر تا پا فرنگی شویم » آقای تقی زاده بسیار شرافتمندانه تر از غرب پرستیهای منافقانه و پنهان است که در لباس دین و اسلام و تشیع پنهان می شود. نفاق و ریابزرگترین درد و علت العلل همه بدبختی های جهان اسلام در قبال تمدن غرب است.از کتاب ” بود و نبود ” استاد علی اکبر خانجانیلینک دانلود : http://khanjay.com/book/budvanabud.zip از سایت : http://khanjany.com و سایت : عرفان زندگی http://erfan-zendegi.blogfa.comدانلود