ماجرای اسلام آوردن خانم مجری شبکۀ امتیوی
خانم کریستیان بکر سالها از مجریان برجستۀ امتیوی اروپا بود و وقتی از بیرون به زندگی و حرفۀ او نگاه میشد همه چیز ایدهآل و رؤیایی به نظر میرسید. اما گاهی از درون غم و اضطراب شدیدی به وی دست میداد که بکر نمیتوانست با آن مقابله کند. تا این که عمرانخان، بازیکن معروف کریکت او را با موسیقی قوالیِ صوفیه و دین اسلام آشنا کرد.
اما بیش از موسیقی، انسانیت، سخاوت و خونگرمی مردم مسلمان پاکستان بود که بکر را سخت تحتتأثیر قرار داد؛ بکر مبهوت شخصیت پرفضیلت مسلمانان شده بود.
پس از آن سفر بکر تحقیقات خود را دربارۀ دین اسلام آغاز کرد و سه سال بعد اسلام آورد. او میگوید: "من کتابهای بسیاری خواندم و… پی بردم که تنها یک خدا وجود دارد و تنها خود ماییم که مسئول اعمال خود هستیم و هر طفلی که متولّد میشود معصوم است و گناهی به گردن ندارد. فهمیدم که آیات قران میتواند در زندگی هر روزهام به من کمک کند… دلیل گرایشم به دین اسلام آن بود که میخواستم خدا را به زندگی خودم بیاورم و خودم را تزکیه کنم تا بتوانم طعم شیرین ثمرات معنویت را بچشم."
اما پیچیدن خبر اسلام آوردن بکر در وطنِ او یعنی آلمان، واکنشی منفی رسانهها را در پی داشت. ناگهان او را به حمایت از تروریسم متّهم کردند. بکر از تمام برنامههای تلویزیونی اخراج شد و شغل خود را از دست داد. حتّی خانوادهاش نیز با اسلام آوردن او مخالف بودند.
بکر تصمیم گرفته بود لباسهای پوشانندهتری به تن کند، اما گویا این طرز پوشش باب میل خیلیها نبود و خیلی از درها به روی او بسته شد. لذا بکر تصمیم گرفت در لندن به زندگی خود ادامه دهد، چراکه حضور و اشتغال مسلمانان در انگلیس پررنگتر و جاافتادهتر بود.
خانم بکر به مسلمانانی که تلاش میکنند جزو جامعۀ امروز غرب باشند توصیه میکند "کار و شغل خودتان را به نحو احسن انجام دهید تا مردم را مجذوب خود سازید. فراموش نکنید که هر کاری که شما میکنید… نه تنها در مقام بندگی خدا قرار دارید، بلکه سفیر و نمایندۀ دین اسلام نیز هستید."
حال بکر تلاش میکند در رسانهها و فرهنگ عامه بازنمایی پرمایهتر و صحیحتری از مسلمانان ارائه شود.
بکر معتقد است با توجّه به این که اخبار جهان مملو از بازتاب وقایع تروریستی و اسلامهراسی است، مسلمانان باید مستندهایی دربارۀ فرهنگ مسلمانان بسازند و زندگی شخصیتهای اسلامی را به تصویر بکشند. به خاطر همین احساس نیاز بود که بکر کتاب «از امتیوی تا مکه» را در مورد اسلام آوردن خود تألیف کرد.
بکر میگوید آیندۀ اسلام در دستان جوانان مسلمان است. آنها باید به جهان بیاموزند که اسلام یک دین امروزی است و عقبمانده یا مغایر با زندگی در غرب نیست.
او به مسلمانان غرب توصیه میکند که هرگز روابط خود را به دایرۀ مسلمانان محدود نکنند، با کلّ جامعه درآمیزند و با عملکرد خود دیگران را جذب اسلام کنند.