اعتراض مسلمانان به محدودیت قانونی تشرف به اسلام در هند

مسلمانان هند به قانون‌های تبعیض‌آمیز و محدودکننده دولت برای افرادی که می‌خواهند به اسلام مشرف شوند، اعتراض کردند.

 

به گزارش ایکنا،‌ مسلمانان ایالت «مادیا پرادش»(Madhya Pradesh) در مرکز هند، قانون‌های محدودکننده دولتی را برای افرادی که قصد تغییر دین خود و تشرف به اسلام دارند، محکوم و با آن ابراز مخالفت کردند.

 

به موجب این قانون که مجلس هند به تازگی آن را تصویب کرده است، افرادی که می‌خواهند دین خود را عوض کنند از جمله مسلمانان، باید از دولت اجازه بگیرند و از یک ماه قبل تصمیم خود را به دولت اعلام کنند؛ در غیر این صورت زندانی خواهند شد.

 

این افراد با نوشتن تقاضانامه‌ای به دولت باید حداقل یک ماه قبل از تغییر آیین خود، مقامات هندی را از مکان و تاریخ دقیق برگزاری مراسم تغییر دینشان آگاه کنند.

 

یکی از مقامات سازمان‌های اسلامی هند ضمن مخالفت با این قانون، در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی «On Islam» تصریح کرد: این یک تجاوز آشکار به حقوق بشر و مخالف قانون اساسی هندوستان است. چرا که هرکس در انتخاب دین خود آزاد است.

 

مقامات هند هدف خود را مقابله با تغییر اجباری یا فریبکارانه اعتقادات و باورهای دینی خواندند؛ این در حالی است که مسلمانان عقیده دارند این قانون به خواست اکثریت هندوها در هندوستان برای جلوگیری از گسترش مکتب‌های توحیدی از جمله اسلام و مسیحیت تصویب شده است.

 

حدود 80 درصد مردم هند پیرو آیین‌های هندو و حدود 13درصد مسلمان هستند. مسلمانان بیشتر در دهلی، بنگال غربی و نواحی شمال غربی کشور زندگی می‌کنند و در کشمیر بیشترین جمعیت را دارند.

 

به این ترتیب هند پس از اندونزی و پاکستان پرشمارترین جمعیت مسلمان جهان را داراست.
مسلمانان هند به قانون‌های تبعیض‌آمیز و محدودکننده دولت برای افرادی که می‌خواهند به اسلام مشرف شوند، اعتراض کردند.

مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.