روحانی: بصیرت با توهین و افراطی‌گری سازگار نیست

رییس جمهوری با بیان اینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نبوده و با توهین و افراطی گری سازگار نیست، گفت: لازمه بصیرت، تشخیص دقیق شرایط زمان و مصالح کشور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه عصر یکشنبه (دیروز) هیات دولت با اشاره به فرارسیدن روز ۹ دی و نامگذاری آن به عنوان روز بصیرت، گفت: مردم زمانیکه احساس کردند به باورها و ارزش‌های دینی و اعتقادی آن‌ها توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه‌های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت در آمده، با حضور و اجتماع شان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند.

رییس جمهوری با تاکید براینکه حضور مردم در این روز، برای دفاع از اسلام و مقدسات و ادای احترام به اباعبدالله الحسین(ع) و حمایت از انقلاب و رهبری بود، گفت: مردم برای حمایت از جناحی خاص به میدان نیامدند، آن‌چه مردم را به حرکت در آورد دلدادگی مردم ایران به عاشورا و ارزش‌های انسانی برآمده از آن بود. مردم با هدف دفاع از اسلام، اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی به حرکت در آمدند، چون احساس کرده بودند به فرهنگ عاشورا اهانت شده و بیگانگان زمینه را برای مداخله مناسب یافته‌اند.

روحانی با تاکید براینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نیست بلکه همیشه باید برای ما روز بصیرت باشد، اظهار داشت: خوشبختانه با مدیریتی که رهبری انقلاب کردند، ملت ما بصیرت خود را با حضور حماسه‌ساز در انتخابات ۹۲ نشان دادند. وی تصریح کرد: وقتی رهبری با درایت بر جذب حداکثری تاکید کردند و حتی از کسانی که حکومت را هم قبول ندارند دعوت به شرکت در انتخابات کردند، مردم با بصیرت عمل کردند.

رییس جمهوری با بیان اینکه بصیرت با توهین و افراطی‌گری سازگار نیست، لازمه بصیرت را تشخیص دقیق شرایط زمان و مصالح کشور دانست و افزود: امروز در شرایطی که ما در حال مذاکره جدی با قدرت‌های جهانی هستیم مصلحت کشور اقتضا می‌کند بالاترین درجه وحدت و انسجام ملی را نشان دهیم.

روحانی افزود: دولت وظیفه خود می‌داند که مسئولیت قانونی خود در سیاست خارجی کشور را در راستای هدایت‌های رهبری با هوشیاری و کارآمدی ایفا کند و اطمینان دارد که مردم با بصیرت، با حمایت‌های همه جانبه خود، موفقیت کشور در این عرصه را هم تضمین خواهند کرد.

روحانی با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و با بیان اینکه ملت ایران در ایام محرم و صفر، علاقه و ارادت قلبی خود را به بهترین شکل نسبت به پیامبر و خاندان پاک او ابراز می‌دارند، گفت: درس بزرگ ما از مکتب پیامبر رحمت(ص) این است که لازمه گسترش پیام حق، نرمش و مهربانی با مردم و لازمه پیشرفت حکومت، احترام به رای و نظر مردم و مشورت با آن‌ها است.

رییس جمهوری با بیان اینکه امام حسن(ع)، با شجاعت و دوراندیشی تمام، با صلح خود که به راستی با شکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ بود، توانست آتش فتنه و اختلافات در میان امت اسلام را فرونشاند، افزود: حضرت امام حسن مجتبی(ع) که می‌دانست شهامت و شجاعت برای صلح، اگر بیش از جنگ و شهادت نباشد، کمتر از آن هم نیست، ملامت همه افراطیون را به جان خرید تا وحدت اهل قبله و اساس مکتب پیامبر(ص) را حراست نماید و با بیداری نسبت به خطر حمله دشمن خارجی، وحدت جامعه و اساس اسلام را حفاظت کند.

در ادامه جلسه امروز هیأت دولت، رییس دیوان محاسبات کشور پیشنهاداتی در خصوص تعامل هر چه بیشتر با دستگاه‌های اجرایی برای اقدامات پیشگیرانه و رعایت موازین قانونی در عملکرد دستگاه‌های دولتی به هیات وزیران ارائه کرد.

 

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
رییس جمهوری با بیان اینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نبوده و با توهین و افراطی گری سازگار نیست، گفت: لازمه بصیرت، تشخیص دقیق شرایط زمان و مصالح کشور است.

مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.