وضعیت دینداری در ترکیه

سازمان دیانت ترکیه تصمیم به اجرای پروژه‌ای در راستای بررسی وضعیت دینداری در استان‌های مختلف این کشور گرفته است.

به گزارش جهان ادیان به نقل از منابع خبری ترکیه، به گفته مسئولان سازمان دیانت، هدف از اجرای این پروژه این است که این سازمان در نظر دارد با توجه به تفاوت نگرش‌های دینی در سطوح مختلف و متفاوت بودن آن در بخش‌های مختلف کشور، سازمان دیانت در پی آن است که بر اساس این معیارها به خدمات‌رسانی در بخش‌های مختلف کشور بپردازد.
بر اساس این گزارش، این تصمیم سازمان دیانت به واکنش‌هایی نیز روبرو شده است، علی اؤز نماینده حزب جمهوری‌خواه در مجلس با نقد این تحقیق گفته است آیا طرح سؤالاتی ازقبیل این که از چه مذهبی پیروی می‌کنید و یا در میهمانی‌های شما زنان و مردان جدا از یکدیگر می‌نشینند و یا بیشترکدام نماز یومیه را به جماعت می‌خوانید، خود به تبعیض دینی در میان مردم دامن نمی‌زند؟
سازمان دیانت نیز در جواب این انتقاد گفته است وضعیت دینی در ترکیه در بخش‌های مختلف کشور از یک یکپارچگی و تشابه برخوردار نیست بنابراین نوع خدمات سازمان در بخش‌های مختلف کشور باید متفاوت باشد. ما تلاش می‌کنیم تا به وسیله این تحقیق نواقص طرح بلند مدت خود را که تا سال 2016 ادامه دارد برطرف کنیم.
گفته می‌شود تصمیم به انجام این تحقیق از زمانی گرفته شد که علویان ترکیه به نام‌گذاری سومین پل بزرگ ترکیه به نام "سلطان سلیم یاووز" معترض شدند.
سلطان سلیم یاووز از سلاطین عثمانی و از پادشاهانی است که متهم به قتل عام علویان در دوره معاصر با شاه اسماعیل صفوی است.
 
سازمان دیانت ترکیه تصمیم به اجرای پروژه‌ای در راستای بررسی وضعیت دینداری در استان‌های مختلف این کشور گرفته است.سازمان دیانت بررسی می‌کند:

مطالب مرتبط
درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.